perjantai 20. heinäkuuta 2018

Testissä: KC Professional Color Mask Art

Pidempään blogia seuranneet tietävät, että hiukseni ovat olleet jo vuosia violetit. Olisikohan jo peräti 6 vuotta yhteen menoon olleet violetit ja rakastan väriä edelleen. Vuosien aikana olen ehtinyt testata yhtä sun toista suoraväriä. Direction, Crazy Color, Stargazer, Crestol Fantasy Color, Herman's amazing, KC Color mask paint.. Onhan näitä. Näiden lisäksi on testailtu eri värimaskeja. Vakio hiusväriksi on jäänyt Crestolin Fantasy color ja värimaskiksi KC:n violetti värimaski.Kun olin hakemassa itselleni uutta värimaskia kulahtaneen hiusvärin elvyttämikseksi  törmäsinkin suoraväri uutuuteen, jota on tietty pakko päästä kokeilemaan. KC Professional Color mask art-värit ovat itselleni täysin uusi tuttavuus. Sivuillaan KC lupaa värien antavan välineet korkeatasoisiin, ultrakiiltäviin suoravärituloksiin. Gemstones Collectionissa on neljä pastellisävyä, neljä intensiivisävyä ja kolme neonsävyä, jotka myös hehkuvat UV-valossa. Sävyjä voi myös sekoitella keskenään ja värin luvataan pysyvän päässä 3-20 pesua, hiuksesta riippuen. Tuotesarja on vegaaninen, ammoniakiton ja hajusteeton.


Lähtötilanteessa hiusvärini oli rumaksi haalistunut, harmahtava, siniseentaittava violetti. En vaalentanut hiustani mitenkään vaan sotkin uuden värin suoraan tähän päälle. Toki jos pohjalla olis ollut jokin muu väri kuin violetti niin olisin todennäköisesti tehnyt ensin värinpoiston paremman lopputuloksen saavuttamiseksi.


Löin värin päähän ja annoin sen vaikuttaa 30 min, jonka jälkeen huuhtelin värit pois ja jännitin miltä lopputulos näyttäisi. Värjäystulos oli tasainen violetti väri. Sävy on täydellinen, täyteläinen, siniseen taittava violetti. 


Tässä  kuvassa väri muutaman pesukerran jälkeen ja paljon aurinkoa saaneena.

Seuraavaksi testissä oli värin kestävyys. Ulkona on ollut aurinkoisia hellepäiviä ja usein aurinko polttaa violetista väristä punaisen pigmentin pois ja jäljelle jää sininen smurffitukka. Siitäkin huolimatta, että hiukset ovat saaneet aurinkoa on väri pysynyt hyvänä, eikä aurinko ole kuluttanut sitä niinkuin monille violeteille väreille usein käy. Lisäksi olen myös nyt pessyt hiukset useampaan kertaan ja väri on edelleen pysynyt hyvän näköisenä. Väri ei näytä haalistuvan rumaksi siniharmaaksi vaan pysyy violettina ja haalistuu nätisti. Tämä ei myöskään haalistu niin nopeasti kuin muut testaamani värit.


Tässä hiukset on saaneet vielä vähän lisää aurinkoa ja muutama pesukerta lisää. En ole korjaillut väriä mitenkään vaan olen antanut sen vain olla.

Lopputulos on, että voin todellakin suositella tätä väriä muille. Toimii ja pysyy hyvän näköisenä pidempään kuin moni muu värimerkki, jota olen kokeillut ja lähtee haalistumaan nätisti. Ei kaipaa uudelleen värjäilyä niin usein kuin monet muut värit. Itse ostin oman värini Emotions-liikkeestä, mutta näitä löytyy varmasti muualtakin. Aion ottaa tämän värin käyttöön toisen vakkari värini rinnalle.

2 kommenttia:

  1. Aina yhtä hauska nähdä miten eritavalla ihmisillä haalistuu violetti! Mulle tuli aina sellainen tosi haalea mintunvihreä : D Kuvia katsellessa tulee kyllä ikävä violetteja hiuksia, harmi ettei kyseinen väri tahdo pysyä omassa letissä. Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  2. Jotkut värit haalistuvat minullakin mintunvihreäksi ja tasan kerran on käynyt niin että violetti haalistui pinkiksi :D harmi että sitä ei tapahtunut enää uudestaan

    VastaaPoista